Întoarcerea lui Trump: Pregătiți-vă pentru haosul care va fi dezlănțuit și pus pe seama voastră

Da, se întâmplă. Ultima jumătate a anului 2024 se prefigurează a fi una dintre cele mai nebunești din punct de vedere politic din ultimul secol, iar scânteile zboară deja. Cel mai mare moment de absurditate de până acum ar putea fi prima dezbatere prezidențială dintre Donald Trump și Joe Biden, în care a fost foarte clar pentru toată lumea să vadă că Biden este pe calea cea mai rapidă către orașul nebunilor. Am spus timp de patru ani că tipul a dispărut, un caz de demență susținut și protejat de DNC și de mass-media. Acum, este de netăgăduit:

O legumă stă în Biroul Oval și națiunea este în panică.

Stângiștii sunt panicați pentru că acum își dau seama că propriul candidat este o farsă, că împăratul nu are haine și că și-au pariat toți banii pe un cal de curse foarte retardat. Conservatorii sărbătoresc, dar sunt și panicați, deoarece cred că Biden, în senilitatea sa, ar putea lansa bombe nucleare în orice moment.

Există chiar și oameni care solicită o intervenție25 Amendament pentru a-l elimina pe Biden. Ei de fapt cred că el ia decizii. Nu o face. Biden este un proxy pentru interese mai puternice și întotdeauna a fost. A scăpa de Biden mai devreme nu rezolvă marea problemă și nici nu va preveni o apocalipsă nucleară (dacă acesta a fost vreodată planul pentru început). Alți oameni iau decizii în locul lui.

Între timp, există o serie de surprize care ar putea avea loc înainte de noiembrie. După cum am menționat în articolul meu „The Juggling Act: Este 2024 un an crucial pentru globaliști?”, publicat în ianuarie, alegerile din 2024 se transformă în propriul eveniment Lebă Neagră. Am afirmat că:
„…Există potențialul unor evenimente șoc, cum ar fi renunțarea lui Biden în ultimul moment. Trump să fie arestat, dar să câștige oricum. Sau, o criză geopolitică majoră care este folosită de democrați ca scuză pentru a „amâna” alegerile…”

Se pare din ce în ce mai mult că cel puțin unul dintre aceste scenarii este pe cale să se realizeze (Biden se retrage sau este împins afară de DNC). De asemenea, devine din ce în ce mai probabil ca Donald Trump să se întoarcă la Casa Albă, indiferent de situație. Pentru moment, se pare că Biden dorește să se agațe de poziția sa, dar chiar dacă este înlocuit, nu există încă un candidat democrat care să aibă numărul necesar pentru a se impune în noiembrie. Și dacă credeți că frauda electorală va fi un factor, nu uitați că voturile trebuie să fie strânse pentru a se putea falsifica rezultatul.

Întrebarea este, ce va însemna acest lucru pentru conservatori și patrioți în viitor? Este un motiv de exaltare sau ar trebui ca americanii să se pregătească pentru ca covorul să fie tras de sub ei?

După victoria lui Trump în 2016 (pe care am prezis-o cu un an înainte de alegeri), am sugerat că Trump ar putea fi considerat următorul Herbert Hoover; țapul ispășitor pentru o serie de calamități economice și sociale cauzate de interese obscure și tenebroase. De asemenea, m-am întrebat dacă Trump ar fi sau nu un participant voluntar la acest teatru.
Nu uitați că alegerea cabinetului său în 2016 a fost un coșmar – plin cu o mulțime de elite bancare, un membru al cartelului Rothschild (Wilber Ross), membri CFR și alți actori negativi. A avut cu adevărat unii dintre cei mai răi oameni care stăteau deasupra umărului său la acea vreme (ca Anthony Fauci, de exemplu…). Chiar dacă Trump a avut intenții bune, consilierii săi cu siguranță nu au avut.

Cu combinația de revolte BLM, creșteri ale dobânzilor Rezervei Federale, isteria pandemiei, cu stimulente financiare care au declanșat stagflația, „insurecția” din6 ianuarie, Trump a fost transformat într-un paria (în cea mai mare parte pe nedrept). Conservatorii din 2020 și de după au fost etichetați drept răufăcătorii supremi; „distrugătorii democrației”. Trump a fost, în multe feluri, catalogat ca un alt Hoover.

Dar în timpul acestui proces s-a întâmplat ceva ce cred că globaliștii nu au intenționat; agenda pandemiei a eșuat. Pașapoartele pentru vaccinuri au eșuat. Mandatele au eșuat. Rata medie a mortalității prin infectare a fost de doar 0,23%, iar publicul nu a fost suficient de îngrozit. Prea mulți patrioți au refuzat să se conformeze. Cifrele CDC privind vaccinările au fost în mod clar umflate pentru a face să pară că tot mai mulți oameni se vaccinează. Aproape nimeni nu și-a făcut al doilea vaccin.

A fost probabil una dintre cele mai mari gafe cu care s-au confruntat globaliștii vreodată. Klaus Schwab de la WEF, Dr. Evil în persoană, a dispărut în fundal și s-a retras din funcția de președinte executiv. Marele joc pentru tirania medicală a eșuat. Acum ce este de făcut?

Este o greșeală faptul că establishmentul a continuat să rămână alături de Biden în ciuda delirului său? Sau l-au trimis pe Biden la prima dezbatere știind exact cât de rău va merge? Este aceasta o manevră menită să completeze scenariul Herbert Hoover? În 2024, Trump a sugerat într-un interviu acordat Fox Business că „nu vrea să devină următorul Herbert Hoover”, moștenind de la Biden o economie cu bombă cu ceas. Biden a argumentat în replică că Trump a fost DEJA ca Herbert Hoover din cauza locurilor de muncă pierdute în timpul pandemiei.

Desigur, o afirmație falsă. Dar narațiunea este peste tot: „Trump va supraveghea o prăbușire în America similară cu cea din 1929”.
Gândiți-vă pentru o clipă cât de multe elemente diferite ale economiei americane de astăzi sunt denaturate de statisticile măsluite. Biden a suprimat statisticile privind inflația, cum ar fi IPC, prin aruncarea pe piață a rezervelor strategice de petrol. Statisticile sale privind ocuparea forței de muncă sunt un circ complet, aproape fiecare loc de muncă „creat” fiind ocupat de imigranți ilegali, ceea ce crește artificial cifrele BLS.

Biden a creat o creștere falsă a producției americane prin subvenționarea companiilor producătoare de energie verde cu bani din taxe. Mass-media pare decisă să ignore problema datoriei naționale, cu plăți ale dobânzilor de peste 1 trilion de dolari la fiecare trei luni. În cele din urmă, creșterea numărului de imigranți la frontieră continuă fără încetare (cu excepția unei scăderi de 74% în Texas, unde se ridică ziduri și sârmă ghimpată).

Și cum rămâne cu situația din Ucraina? Cea care escaladează rapid într-un conflict mai larg? Cititorii mei cunosc previziunile mele în această privință, dar gândiți-vă la asta din perspectiva lui Trump: Biden lasă în urmă toate elementele volatile ale unui război mondial în devenire. Trump va moșteni un cazan de nitroglicerină.
Ce se întâmplă când Biden pleacă? Dispar toate măsluirile economice, iar apoi datele reale ies la iveală în timp ce Trump este în funcție. Poate că se declanșează și al treilea război mondial. Și ghiciți cine va fi învinovățit? Degetele vor arăta spre Trump, dar vor arăta și spre VOI.

Ordinea de zi va fi de a pune la zid principiile conservatoare și ale mișcării de libertate și de a le picta ca idealuri de calamitate.

Meritocrația, individualismul, independența, libertatea personală, responsabilitatea și disciplina, piețele libere, proprietatea privată, tot ceea ce constituie fundamentele civilizației occidentale va fi pus pe rug. Oferindu-i lui Trump o victorie ușoară împotriva unui deficient cognitiv precum Biden (sau oricărui alt candidat slab) ar putea fi o înscenare; lăsându-i pe conservatori să câștige un moment de putere doar pentru a descoperi că stau pe tronul unui castel care se dărâmă.

Vreau să spun să nu votați pentru Trump? Nu. Cel puțin, votul pentru Trump transmite mesajul că poporul american dorește ceea ce Trump ar trebui să reprezinte și respinge ceea ce Biden ar trebui să reprezinte. Candidații sunt mult mai puțin importanți decât idealurile pe care ar trebui să le întruchipeze. Ceea ce vreau să spun este că aceste alegeri ar putea fi foarte ciudate dintr-un motiv anume – faptul că Trump este ridicat la rang de alegere clară a devenit suspect.

Cel puțin vor exista revolte organizate de stânga în marile orașe din SUA. După cum am văzut în Franța, stânga politică nu are nicio intenție să renunțe la putere și va face orice pentru a o păstra, inclusiv să dea foc cartierului. Liberalii mai rezervați își vor uni forțele cu cele mai extreme grupuri de activiști socialiști pentru a câștiga cu orice preț. Prezența lui Trump în Biroul Oval ar fi declanșatorul perfect pentru o paradă nesfârșită de clovni DEI și de ciudați Antifa care să creeze cât mai mult haos.

Nu vorbesc despre paradigma falsă stânga/dreapta. Paradigma falsă stânga/dreapta este irelevantă atunci când vine vorba de problema principală, care este preponderența acțiunii sau apatiei patriotice. Dacă poporul american în număr mare s-ar ridica mâine în picioare și ar decide dintr-o dată că îi va închide pe stângiști, îi va da afară pe globaliști și va lua guvernul înapoi, am reuși și nimeni nu ar putea face nimic pentru a ne opri. Suntem cea mai mare populație înarmată din lume și, prin extensie, cea mai mare armată din lume, de departe.

Depinde de noi, nu de Trump, să determinăm cursul viitorului națiunii noastre. Și dacă el (sau orice alt lider politic) nu reușește să se ridice la standardele noastre, atunci în acel moment va trebui să facem lucrul urât despre care toată lumea știe că este necesar, dar pentru care nimeni nu vrea să fie responsabil. Amintiți-vă doar că vom fi descriși ca băieți răi, nu ca luptători pentru libertate, atunci când vom face acest pas.

Tags: Brandon Smith